HT Prva liga

[VIDEO] Pogledajte golove Lovrića i Mudrinskog za veliko slavlje Gorice u Zaprešiću

11.06.2020 u 21:27

Bionic
Reading

U prvom susretu 28. kola hrvatskog nogometnog prvenstva Gorica je na gostovanju u Zaprešiću pobijedila Inter s 3:0 gurnuvši domaćine na začelje ljestvice

U prvom susretu 28. kola hrvatskog nogometnog prvenstva Gorica je na gostovanju u Zaprešiću pobijedila Inter s 3:0 gurnuvši domaćine na začelje ljestvice.

  • +9
Hrvatski Telekom Prva liga, 28. kolo, NK Inter Zaprešić - HNK Gorica Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Pobjedu gostima donijeli su Kristijan Lovrić (53) i Ognjen Mudrinski (78, 84). Nakon 0:0 u prvom poluvremenu, Gorica je bolje ušla u nastavak pa je Lovrić u 53. minuti zabio za vodstvo i najavio nova tri boda na kontu gostiju.

Probleme za domaćine je potvrdio Mudrinski s dva gola u samo šest minuta. Najprije je poentirao za 0:2 u 78. minuti i tako zapravo riješio pitanje pobjednika, a onda se do kraja sustreta opet upisao u strijelce.

Za konačnih 0:3 je zabio u 84. minuti i Goricu doveo do slavlja koje su neko vrijeme čekali. Gorica je ovom pobjedom prekinula niz od tri kola bez slavlja, dok je Inter upisao i sedmi uzastopni poraz potonuvši na začelje ljestvice.

Na prvoj poziciji je Dinamo sa 68 bodova, 18 više od Rijeke, dok Hajduk na trećem mjestu ima 20 bodova manje.

Gorica je ostala na šestom mjestu s 39 bodova, šest manje od petoplasiranog Osijeka.

Na posljednja dva mjesta su Varaždin i Inter s po 17 bodova, no Varaždin ima bolju razliku pogodak i utakmicu manje. Na kraju pogledajte što su nakon susreta rekli treneri.