ČITAJTE S USANA

Video otkriva; je li Mandžukića naljutila Vidićeva gluma?

02.04.2014 u 15:04

Bionic
Reading

Mario Mandžukić u 82. minuti četvrtfinalne utakmice Lige prvaka Manchestera i Bayerna zaradio je žuti karton, nakon starta laktom prema glavi Nemanje Vidića. Uslijedile su i verbalne čarke, no bez dramatičnih posljedica

Dueli hrvatskih i srpskih igrača na međunarodnoj sceni nisu rijetkost, ali u eliminacijskoj fazi Lige prvaka oni ipak nose dodatnu težinu. Tako je sinoćnji sraz Manchestera i Bayerna obilježio i dvoboj kapetana 'crvenih vragova' Nemanje Vidića (koji se odavno povukao iz srpske reprezentacije) i napadača Bavaraca i hrvatske reprezentacije Marija Mandžukića.


Njihovi potezi i obilježili su utakmicu – Vidić je doveo United u vodstvo efektnim trzajem glave, a Mandžukić je također glavom spustio Schweinsteigeru za izjednjačenje. Glave (i jedan lakat) bile su u prvom planu i u 82. minuti, kad je Mandžukić po mišljenju suca preoštro startao u jednom skoku za loptom, a Vidić se kao pokošen srušio na travnjak držeći se za glavu.

U prvi tren se čini kako je Mandžukić preoštro kažnjen jer takvih duela ima na desetak na svakoj utakmici. Uostalom, na videosnimci vidi se kako je Vidić čak malo i pretjerao glumeći da je dobio snažan udarac u glavu (primio se za čelo), a Mandžukićev lakat samo ga je okrznuo po bradi.

Uslijedila je rasprava, za koju možemo samo nagađati da se odvijala na hrvatskom ili srpskom jeziku, no njezin sadržaj teško je dešifrirati.

'A malo me jesi udario', čini se kako je rekao Vidić Mandži na što mu je naš napadač, koji je bio ljut jer je dobio žuti karton, rekao: 'Nisam te ni taknuo.'


Pogledajte video, i pokušajte sami čitati s usana.

Mandžin lakat i što je bilo poslije
Liga prvaka, Završnica
Manchester United 1 1 Bayern Munchen
Strijelci
0:1 B. Schweinsteiger (67')
Sastavi
D. De Gea
N. Vidic
R. Ferdinand
A. Büttner (74' A. Young)
P. Jones
M. Carrick
R. Giggs (45' S. Kagawa)
M. Fellaini
W. Rooney
D. Welbeck (85' J. Hernández)
A. Valencia
M. Neuer
J. Boateng
J. Martínez
D. Alaba
Rafinha
T. Kroos (74' M. Götze)
B. Schweinsteiger
P. Lahm
F. Ribery
A. Robben
T. Müller (63' M. Mandžukić)
Žuti kartoni
A. Valencia 15'
B. Schweinsteiger 61'
M. Mandžukić 82'
J. Martínez 89'
Crveni kartoni
B. Schweinsteiger 90'