'kralj cigana' prozvao usika

[VIDEO/FOTO] Tyson Fury demolirao je Chisoru, a onda poslao jasnu poruku: Već sam riješio jednog Ukrajinca, ti si sljedeći! Gdje si mala ku*ice?

04.12.2022 u 09:17

Bionic
Reading

Svjetski prvak u teškoj kategoriji Tyson Fury pobijedio je Dereka Chisoru prekidom u 10. rundi i zadržao svoju WBC titulu. 'Kralj Cigana' ovime dovršio trilogiju pobjeda nad svojim starim rivalom kojeg je pobjeđivao 2011. i 2014. godine

Pred 60.000 gledatelja, Tyson Fury je dominirao od samog početka, a Dereck Chisora se hrabro borio sve do sedme runde, kada mu se zatvorilo desno oko. Izdržao je još tri runde, a onda je sudac prekinuo borbu.

'Kralj Cigana' je tako ostao neporažen, slavio je 33. pobjedu, a u karijeri ima i remi s Wilderom, dok je popularni 'Del Boy' Chisora doživio četvrti poraz u zadnjih pet borbi, ukupno mu je to bio 13. poraz u 46 profesionalnih mečeva u karijeri.

>> VIDEO BORBE POGLEDAJTE OVDJE

Iako je nedavno tvrdio da odlazi u mirovinu, čini se kako Fury ipak ostaje u ringu. Odmah nakon meča imao je jasnu poruku za svog novog protivnika.

'Gdje je zečić Oleksandr Usik?', urlao je Fury nakon meča, tražeći borbu s Ukrajincem Usikom, aktualnim WBA, IBF, WBO i IBO prvakom, te nastavio:

  • +20
Tyson Fury - Derek Chisora, boks, 3.12.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

'Već sam riješio jednog Ukrajinca, ti si sljedeći! Gdje si mala kujice?'

>> ŠOU TYSONA FURYJA NAKON MEČA POGLEDAJTE OVDJE

A Oleksandr Usik bio je u gledalištu, pa se vrlo brzo ukazao u ringu i stao pred 'Kralja Cigana'.

'Idemo! Sad se smiješ, ali završit ću te. Tu je i Joe Joyce, ali ja sam jedini koji proziva tvoje ime. Ako neće Usik, idemo ti i ja zapaliti Wembley. Ja te se ne bojim', urlao je Fury na Usika koji je ostao miran.