postaje 'čekićar'

Veliki preokret u transferu najtraženijeg hrvatskog reprezentativca; vraća se na Otok i već bi 16. rujna mogao zaigrati protiv Dinama

29.08.2021 u 17:05

Bionic
Reading

Nikola Vlašić (22) bi u samom finišu ovog prijelaznog roka napokon trebao napustiti redove moskovskog CSKA! Dugo su trajali pregovori s Milanom, no čini se da od prelaska u momčad 'rossonera' neće biti ništa. Zato se našem 'vatrenom' iznenada ukazala još i bolja opcija, povratak u Englesku

Engleski mediji bliski West Ham Unitedu tvrde kako su 'čekićari' praktički već sve dogovorili s čelnicima CSKA te se samo čeka službena potvrda transfera hrvatskog reprezentativca Nikole Vlašića (22) iz Moskve u London!

Dugo su se CSKA i Milan 'natezali' oko prodaje Nikole Vlašića, ruski velikan je bio ustrajan u svojim uvjetima i nije želio spustiti odštetu od 30 milijuna eura. 'Rossoneri' su nudili 25 milijuna eura, ali su prvo Vlašića željeli uzeti na posudbu. CSKA je na kraju odbio takvu ponudu i činilo se kako će Vlašić ostati u Moskvi.

No, neočekivani spas ukazao se iz Engleske, trener West Hama David Moyes u Nikoli Vlašiću vidi igrača koji mu nedostaje te su 'čekićari' bez razmišljanja ponudili traženih 30 milijuna eura odštete!

'David Moyes traži igrača koji bi mu donio širinu u momčadi, budući da ga ove sezone čekaju i nastupi u Europskoj ligi. West Hamov trener jako želi Nikolu Vlašića, koji je strašno napredovao od 2017. godine, kad je bez previše uspjeha igrao za Everton. Hrvatski reprezentativac je igrao je na Euru i u West Hamu vjeruju da je sazrio te da je spreman za sve izazove Premiershipa. Posao s Rusima je blizu finalizacije, a West Ham bi trebao platiti 30 milijuna eura te još osam milijuna kroz bonuse', navodi u svom tekstu The Guardian.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Prema nekim izvorima, West Ham s Vlašićem želi potpisati ugovor na pet godina, a naš bi reprezentativac u Londonu trebao zarađivati nešto više od četiri milijuna eura na godinu.

Posao bi trebao biti završen u sljedeća dva dana jer prijelazni rok u Engleskoj završava 31. kolovoza u ponoć. Potpiše li Nikola Vlašić za West Ham, sigurno će biti u konkurenciji za nastup u 1. kolu Europske lige u kojem 'čekićari' gostuju na Maksimiru kod Dinama!