nezadovoljni su

Velika drama u Solunu; navijači PAOK-a upali na trening, prijetili igračima i treneru

13.03.2024 u 15:02

Bionic
Reading

Nogometaši PAOK-a doživjeli su šok na jednom od posljednjih treninga uoči sutrašnje uzvratne utakmice osmine finala Konferencijske lige protiv Dinama (18.45 sati). Grci su se iz Zagreba vratili s dva gola minusa, a onda su u nedjelju izgubili i gradski derbi s Arisom. To je strašno razljutilo navijače koji su im upali u trening centar

Grčki mediji bliski momčadi PAOK-a javljaju kako su se nogometaši solunskog velikana i trener Razvan Lucescu našli u izuzetno neugodnoj situaciji jer su uoči uzvratne utakmice osmine finala Konferencijske lige protiv Dinama nezadovoljni navijači upali na trening momčadi!

PAOK je prvo u četvrtak izgubio 2:0 od Dinama u Maksimiru, a potom je u nedjelju poražen 1:0 i u gradskom derbiju protiv Arisa. Time je PAOK izgubio prvo mjesto na ljestvici grčkog prvenstva, a dojam je da navijače više 'žulja' poraz od mrskog gradskog rivala nego kiks u Konferencijskoj ligi.

A mediji koji prate PAOK sad tvrde kako je nekoliko desetaka nezadovoljnih navijača još u ponedjeljak upalo u trening centar te su insistirali na razgovoru s igračima i trenerom Razvanom Lucescuom.

  • +72
Dinamo - PAOK Solun (prva utakmica 1/8 finala Konferencijske lige) Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Morate proći Dinamo i vratiti se na prvo mjesto, igrati kao prvaci. Ili...', jasna je poruka nezadovoljnih navijača, a grčki mediji navode i to kako su 'porazi od Dinama i Arisa donijeli potrese u redove PAOK-a' pa su navijači od igrača i trenera odlučno zatražili 'da učine sve kako bi protiv Dinama napravili preokret i vratili momčad na pobjedničku stazu'.

Nakon svega se oglasio i trener PAOK-a Razvan Lucescu.

'Previše je negativnih vijesti i atmosfere, ali igrači se, ako i ja, moraju nositi s time. Moramo pokazati karakter, pokazati svoju kvalitetu. Momčad mora reagirati, zaboraviti na negativnosti', kazao je Lucescu.