horor na parketu

Užasna ozljeda prelijepe Brazilke; sve odbojkašice zaplakale

05.04.2017 u 11:15

Bionic
Reading

Odbojkašice Eczacibasije iz Istanbula plasirale su se na Final Four Lige prvakinja, ali je njihovo veselje pokvarila teška ozljeda suigračice Thaisa Daher Menezes (29)

U turskom derbiju, gradskom okršaju između Fenerbahcea i  Eczacibasije, padala je odluka o sudioniku Final Foura. Odbojkašice Fenera slavile su u prvom susretu 3:2, ali je suparnička ekipa uzvratila s 3:1 na njihovom parketu te se plasirala na završni turnir.

No, susret je obilježila užasna ozljeda gležnja Thaise Daher Menezes. Brazilka je nakon bloka nezgodno doskočila i gležanj se izvrnuo (video možete pogledati OVDJE, ali upozoravamo da je uznemirujućeg sadržaja). Izgledalo je stravično, a igračice obje ekipe su se hvatale za glavu, počele sklanjati pogled i plakati. Nesretna odbojkašica prevezena je u bolnicu gdje je čeka operacija i po svemu sudeći dugotrajan oporavak.

Thaisa Menezes - jedna od najatraktivnijih odbojkašica svijeta

'Bile smo šokirane. Stvarno je velika nesreća da se to dogodilo za vrijeme utakmice. Svaki poen od tada smo igrale za nju. Pobjedu posvećujemo Thaisi. Molimo se za njezin brzi oporavak i povratak', izjavila je kapetanica Eczacibasije Neslihan Demir Güler.

Poslije pobjede igračice iz Istanbula su se zajedno fotografirale s podignutim rukama kojima su pokazivale broj '6' koji na dresu nosi Thaisa.

Takımımız Fenerbahçe galibiyetini Thaisa’ya armağan etti! | #EczacıbaşıVitrA players dedicated this great win to Thaisa!

Objavu dijeli Eczacıbaşı VitrA Voleybol (@eczacibasivitravoleybol)