NASRTAJ S LEĐA

Užas na ledu! Hokejaški velikan iznesen s terena

14.04.2014 u 11:54

Bionic
Reading

S nedjelje na ponedjeljak odigrane su posljednje utakmice regularnog dijela sezone NHL-a, a u susretu Vancouver Canucksa i Calgary Flamesa (5:1) dogodio se brutalan nasrtaj na Daniela Sedina

Canucksi ovu sezonu neće pamtiti po dobrome, jer su ostali bez doigravanja. I zato im je bilo najvažnije što bezbolnije odigrati posljednju ovosezonsku utakmicu pred svojim navijačima odnosno na pameti im je bilo da se nitko ne ozlijedi.

No to im se nije ostvarilo. Gostujući hokejaš Paul Byron s leđa je gurnuo u zaštitnu ogradu švedsku zvijezdu Daniela Sedina koji je udario glavom te je ostao nepomično ležati na ledu.

Domaći igrači krenuli su se obračunati s Byronom, a na tribinama je zavladao muk. Uskoro je na led ušla liječnička služba koja je imobilizirala nesretnog Sedina, gledatelji su ga pozdravili pljeskom, a on je hitno prevezen u bolnicu.

'Stanje Daniela Sedina je stabilno. Pokazao je poboljšanje, pomicao je ruke i noge,' izvijestili su iz kanadskog kluba, ali još nije bilo poznato kakva je težina ozljede.

Nasrtaj s leđa bio je koban za Sedina