vrijeme za promjenu?

Uzalud pobjeda protiv Rijeke, veliki potres se sprema u Milanu!

29.09.2017 u 08:03

Bionic
Reading

Nakon još jedne razočaravajuće utakmice navijači Milana na društvenim mrežama ponovo traže otkaz Vincenzu Montelli, a u talijanskim medijima sve se češće spominje Carlo Ancelotti kao novi trener...

Dramatična pobjeda protiv Rijeke nije izazvala euforiju među ljubiteljima Milana, dapače. Igra koju su prikazali crno-crveni još jednom nije zadovoljila pa je pod još većim pritiskom Vincenzo Montella kome navijači žele otkaz, razočarani još od poraza za vikend protiv Sampdorije.

  • +11
Europska liga, skupina D: Milan - Rijeka Izvor: Reuters / Autor: STEFANO RELLANDINI

'Ovo je bio veliki korak naprijed za momčad,' izjavio je Montella nakon trijumfa, ali talijanska javnost nije impresionirana, a pod najvećim je kritikama obrana koja je smiješnim pogreškama poklonila dva gola Sampdoriji, a ovog četvrtka i Rijeci.

'Rijeka je igrala agresivno, a mi moramo otkriti zašto nam se događaju padovi u igri. Možda se radi o potrošnji energije. Na tome treba raditi, no bilo je i pozitivnih stvari,' zaključio je domaći strateg.

Nakon nove blijede utakmice rasplamsale su se glasine o promjeni na klupi 'rossonera', a talijanski mediji sada vide Carla Ancelottija kao glavnog favorita za nasljednika Montelle, nakon što je iznenada potjeran iz Bayerna.

Upravo je pod Ancelottijem ostvario ovaj klub svoje posljednje europske uspjehe. Osvojio je Milan s njim Ligu prvaka 2003. i 2007. godine, a s igrom koju je prikazao protiv Rijeke nema što raditi niti u Europskoj ligi pa su nužne promjene. Ako Montella unatoč svemu opstane na klupi, to će biti veliko iznenađenje...