PAN ARENA ICE FEVER

Uz navijače Medveščaka do novih rekorda u Areni!

19.12.2013 u 13:39

Bionic
Reading

Ovogodišnje izdanje hokejskog spektakla PAN Arena Ice Fevera održat će se u prosincu 2013. i siječnju 2014. godine. U Areni će biti odigrano 5 utakmica između najskupljih I najjačih hokejskih momčadi svijeta uz podršku sveukupno 76 000 gledatelja!

Do početka prvog dijela ovosezonskog hokejskog spektakla PAN Arena Ice Fevera ostalo je još osam dana, što znači da su počeli radovi na pripremi jednog od najvećih i najzanimljivijih sportskih događaja u Hrvatskoj.

Oprema je kao i prethodnih sezona pred zagrebačku Arenu stizala u nekoliko etapa, a sveukupna težina opreme za postavljanje leda koja je stigla u pet tegljača s oznakom posebnog transporta iznosila je nešto više od 75 tona. Postavljanje leda i zamrzavanje površine u Areni Zagreb ove je, kao i prošlih sezona povjereno stručnom timu iz Italije koji će uz pomoć 300-njak radnika te inozemnih i hrvatskih stručnjaka biti zadužen za održavanje leda tijekom trajanje PAN Arena Ice Fevera! Osim toga, iz Carlsberga Croatia, partnera ovoga hokejskog spektakla, pripremili su preko 20.000 litara Pana, a svi oni koji još nisu, moći će kušati i novi Pan Tamni.

Arena se priprema za utakmice

Ovogodišnje izdanje PAN Arena Ice Fevera, osim što će obilježiti dolazak najvećih i najskupljih hokejskih momčadi svijeta – Dynamo Moskve (27.12.), Vityaz Podolsk (29.12.), Atlant Mytischi (23.01.), Lokomotiv Yaroslavl (25.01.) i Severstal Cherepovec (27.01.), ujedno je organizacijski koncipirano i na rušenje rekorda zahvaljujući još jačoj povezanost i suradnji kluba i navijača! Rekordi koje će Medveščak pokušati srušiti između ostaloga su i: PAN rekord u najglasnijem navijanju na kojemu se i temelji cijela kampanja obaranja rekorda, a planirani za obaranje su i rekord u humanosti, rekord u blagdanskim željama, rekord u broju navijačkih obilježja, rekord u broju navijačica na utakmici Medveščaka, rekord u brzini igrača na ledu i brzini paka kod pucanja s plave linije na gol ...

Zanimljivost ovogodišnje Arene je i činjenica da je posvećena Volonterima i volontiranju. Stoga je putem portala Medvjeđa usluga raspisan natječaj za volontere koji će sudjelovati u organizaciji ovogodišnjeg PAN spektakla. Do sada je, u svega nekoliko dana od objave natječaja, pristiglo više od 1000 prijava i ne samo iz Zagreba i Hrvatske već i iz Slovenije i Mađarske. Podsjetimo se kako je povodom Dana volontera, 5. prosinca, Medveščak započeo suradnju s Hrvatskom mrežom volonterskih centara, što je prirodna nadgradnja projekta 'Medvjeđa usluga' kojom klub promovira i potiče na volontiranje, a koji je pokrenut prošle sezone upravo tijekom igranja utakmica u Areni Zagreb.

PAN Arena Ice Fever

Ovogodišnje izdanje PAN Arena Ice Fevera, osim što će obilježiti dolazak najvećih i najskupljih hokejskih momčadi svijeta – Dynamo Moskve (27.12.), Vityaz Podolsk (29.12.), Atlant Mytischi (23.01.), Lokomotiv Yaroslavl (25.01.) i Severstal Cherepovec (27.01.)

Utakmice koje se igraju u Areni Zagreb, osim onih koje će se 4. i 6. siječnja odigrati u Domu sportova, ujedno su i posljednje utakmice regularnog dijela KHL prvenstva u kojem zagrebački Medveščak ove sezone nastupa po prvi puta!

Cijene ulaznica za ovogodišnji PAN Arena Ice Fever spektakl su 50 kuna za gornji i 80 kuna donji prsten, a cijena za ekskluzivna mjesta je između 500 i 1000 kuna. U restoranu Arene tijekom utakmica večeru kuhaju najpoznatiji domaći kuhari iz cijele Hrvatske, a za svaku od pet utakmica na meniju će biti jedna hrvatska regija što je dodatna prilika da se Zagreb I Hrvatska dodatno predstave multimilijunskom ruskom tržištu budući je za prvu utakmicu u Areni Zagreb najavljen dolazak 30 predstavnika ruskih medijskih kuća!

Ulaznice za utakmice u Areni Zagreb koje Medvjedi igraju u sklopu događaja PAN ARENA ICE FEVER u prodaji su u sustavima Eventima i na www.eventim.hr