TEŠKI PORAZI

Utučeni Kiril Lazarov smogao je snage priznati ono što nikome u Sjevernoj Makedoniji neće dobro sjesti!

Bionic
Reading

Sjeverna Makedonija vodila je samo 96 sekundi protiv Argentine u odlučujućem okršaju za treće mjesto u skupini te je reprezentacija Kirila Lazarova poražena 35:26

Puno se govorilo o novoj generaciji igrača u Sjevernoj Makedoniji, koja dolazi i gradi osjećaj zajedništva, ali ta generacija dobila je novu tešku lekciju, ovoga puta od Argentine (prije toga od Norveške i Nizozemske). Priznali su to i sami Makedonci.

'Bili su bolji i zaslužili su ovu pobjedu. Trebali bismo naučiti iz ove utakmice, imamo mnogo toga za poboljšati', rekao je nakon utakmice kapetan Makedonije Nikola Mitrevski.

Kiril Lazarov bio je puno oštriji, svjestan je kako mnogo toga nije valjalo…

'Možda je to naša realnost. Prije početka ovog svjetskog prvenstva bili smo zadnji u ovoj skupini po rejtingu. Argentina je bila bolje rangirana od nas i u ovom trenutku je bolja od nas', pričao je izbornik Sjeverne Makedonije te je dodao:

  • +27
Rukomet, Croatia Cup: Hrvatska - Sjeverna Makedonija, 6.1.2023. Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

'Danas smo vidjeli da ova nova Makedonija s novim, mladim igračima od koji je osam na svom prvom svjetskom prvenstvu, mora puno raditi da bi bili kao u prošlosti. Nisam očekivao da ću pobijediti protiv Nizozemske i Argentine, ali sam očekivao da ću izgubiti s 3, 4, 5, 6 golova, ali da izgubim s 10 golova razlike, to nije realnost. Nismo bili dobri na ovom svjetskom prvenstvu.'

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal