NEĆE MU NIKADA OPROSTITI

Uoči SP-a u Rusiji priznanje koje će odjeknuti nogometnim svijetom: Sramim se toga...

11.01.2018 u 20:26

Bionic
Reading

Nogometni sudac Ovidiu Hategan (37) priznao je pogrešku iz utakmice doigravanja za Svjetsko prvenstvo između Sjeverne Irske i Švicarske kada je gostujućoj momčadi dosudio penal

Švicarci su pobijedili rezultatom 1:0 u prvoj utakmici koji se igrao na Windsor Parku u Belfastu, a jedini pogodak postigao je bočni igrač Milana Ricardo Rodriguez s bijele točke. 

Upravo je taj penal odlučio putnika na Svjetsko prvenstvo s obzirom na to da je uzvratna utakmica u Švicarskoj završila bez pogodaka, piše goal.hr.

  • +5
Kvalifikacije za SP u nogometu 2018., Švicarska - Sjeverna Irska, na uzvratu nije bilo golova Izvor: Reuters / Autor: ARND WIEGMANN

Sudac tog meča Rumunj Hategan priznao je grešku i rekao da je to razlog zbog kojeg nije delegiran za Svjetsko prvenstvo.

'Sramim se toga jer sam napravio grešku, a to me ujedno i koštalo nastupa u Rusiji. Barem se nadam da ću biti u sobi gdje je VAR. Priznajem grešku, sudački posao je takav i naše greške su kao i golmanske - uvijek ih svi vide', rekao je Hategan, ali sumnjamo da će mu u Sjevernoj Irskoj oprostiti.

Reprezentacija Švicarske na Svjetskom prvenstvu igrat će u grupi E s Brazilom, Costa Ricom i Srbijom.

Sjeverna Irska - Švicarska 0:1