PRIDOBIO IH GOLOVimA

Umjesto zvižduka, pljesak: Navijači Hajduka sve su oprostili Almeidi

25.09.2017 u 11:40

Bionic
Reading

Razočaravajući nastup Huga Almeide protiv Rijeke završio je glasnim zvižducima s tribina, no nakon dva pogotka protiv Lokomotove ove nedjelje Hajdukovi navijači sve su oprostili slavnom novom klupskom napadaču...

Portugalski 33-godišnji bivši reprezentativac debitirao je u HT Prvoj ligi u dvoboju Hajduka i Rijeke prije tjedan dana, ali odigrao je slabo i prilično arogantno pa su ga navijači ispratili zvižducima s terena kada je potkraj susreta zamijenjen.

  • +14
Hajduk - Lokomotiva 2:2 Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic / CROPIX

Pobojali su se ljubitelji splitskog kluba da će Almedia biti još jedna od slavnih zvijezda bez ikakvog učinka u bijelom dresu, poput Radčenka, Verpakovskisa ili Milevskog, no ako je suditi po dvoboju s Lokomotivom, ipak bi moglo biti drukčije.

Naime, Hugo je ušao tek potkraj susreta i s dva gola preokrenuo je rezultat, da bi Lokomotiva u sudačkoj nadoknadi ipak izjednačila na 2:2. Portugalac je za svoj nastup dobio pohvale tribina, no svejedno nije sretan.

Autor: youtube

'Radije bih da ja nisam postigao pogodak, a da smo pobijedili. Rekao sam prvog dana kada sam stigao da sam došao ovdje zabijati. Drago mi je što sam zabio, ali mi nije drago što nismo pobijedili. Ali navijači nas podržavaju, danas je bio dan za pljesak, a ne za zvižduk. Pokušavamo pobijediti u svakoj utakmici, no nažalost protiv Lokomotive nismo uspjeli,' izjavio je Almeida nakon susreta.

Novu priliku za dokazivanje imat će u subotu na Poljudu protiv Intera iz Zaprešića...