POTPUNI IDIOT

Ugledni borac izazvao šokantni skandal u ringu!

29.06.2014 u 22:16

Bionic
Reading

Belgijski borac marokanskih korijena Jamal Ben Saddik osramotio je kickboxing i Glory organizaciju svojim idiotskim udaranjem protivnika Hesdyja Gergesa nogom i šakom dok je ležao na podu...

Ben Saddik u karijeri ima pobjede protiv velikih boraca kao što su Bonjasky i Verhoeven, a ove se nedjelje u Qabali borio protiv Egipćanina Gergesa. Što mu je bilo u glavi dok je ulazio u ring, teško je reći, ali svojim potezima osramotio je kompletan borilački sport i zaslužio je doživotno izbacivanje iz njega.

Naime, već nakon tridesetak sekundi srušio je svog protivnika te ga zatim opalio nogom u glavu i nastavio udarati na podu. Čak ni u seoskim MMA organizacijama takvi potezi nisu dopušteni, a kamoli u K-1 borbama, pa je Ben Saddik odmah diskvalificiran, a suci su imali pune ruke posla da zaustave potencijalnu masovnu tučnjavu između trenera i pomoćnog osoblja boraca.


Zanimljivo, Gergesu ovo nije prvi put da ga protivnik udara u K-1 meču dok je na zemlji. Zbog istog je diskvalificiran i drugi Marokanac, Badr Hari 2010. godine.