SRETAN ŠTO JE OTIŠAO

'U Realu sam prestao uživati u igranju nogometa!'

20.11.2015 u 15:54

Bionic
Reading

Sami Khedira tvrdi da je u Juventusu pronašao izgubljenu ljubav prema nogometu, nakon što je posljednja njegova sezona u Realu bila potpuni neuspjeh...

Podsjetimo, prošle sezone Khedira je potpuno izgubio svoje mjesto kod Carla Ancelottija u madridskom klubu i odigrao je samo 11 utakmica tijekom cijele sezone Primere, uz nikakav učinak na terenu. Krivac za takav veliki pad uglednog njemačkog veznjaka bile su ozljede, ali i odbijanje produživanja ugovora s Realom, zbog čega je iz uprave došla naredba da ga se što manje šalje na teren.

Khedira je ovog ljeta potpisao za Juventus i iako ni ovdje nema čvrsto mjesto u momčadi te ga i dalje muče ozljede, tvrdi da se pronašao u Torinu.

'Više od godinu dana nisam uživao u nogometu,' prisjetio se svoje zadnje sezone u Realu Sami Khedira pa dodao:

'Odlaskom u Juventus nogomet sam stavio u središte svega. U životu sam imao mnogo lijepih stvari, no nogomet je bio moja najveća ljubav. Godinu dana nisam u njemu uživao, ali sada se opet zabavljam. Pronašao sam samopouzdanje i na putu smo prema vrhu. Znao sam da ne trebam odustati.'

U posljednjih nekoliko kola Khedira dobiva sve veću minutažu kod Allegrija, a u subotu u gostima kod Milana trebao bi ponovo igrati važnu ulogu u redovima 'nerazzurra'.