borba oko mbappea

U PSG-u potpuno šokirani izjavama predsjednika madridskog Reala: To nećemo i ne možemo tolerirati

05.10.2021 u 21:50

Bionic
Reading

Već dva dana medijski se stupci pune pričom o mogućem ljetnom transferu Kyliana Mbappea u madridski Real. Naime, 22-godišnji napadač u razgovoru za Radio Monte-Carlo potvrdio je kako je još ljetos želio preseliti među Kraljeve, ali da čelnici PSG-a nisu prihvatili ponudu madridskog kluba

Također, Mbappé je rekao i da nema namjeru produžiti ugovor s PSG-om, a koji mu istječe 30. lipnja 2022. godine.

nakon tog dana, Mbappé će biti slobodan i moći će besplatno otići u klub kojeg izabere kao novu stanicu u svojoj, vjerujemo, vrhunskoj karijeri.

Po tom pitanju ovog se utorka javnosti obratio i prvi čovjek Reala Florentino Perez, koji je najavio da bi već 1. siječnja mogao imati finaliziran dogovor s mladim Francuzom. Shvativši da je malo 'ubrzao' stvari, Perez se pokušao ispraviti.

'Moje riječi nisu točno shvaćene. Rekao sam da ćemo morati pričekati do sljedeće godine na bilo kakve vijesti. Naime, s PSG-om imamo vrlo korektne odnose i ne želimo ih poremetiti'.

No, očito Perez zna nešto više nego zna sportski direktor PSG-a Leonardo, koji je imao prilično žestoku reakciju.

Ova nova izjava čisti je dokaz nepoštovanja prema Mbappéu, ali i našem klubu. Prošlog tjedna Benzema i Ancelotti, a sada i Perez ponašaju se kao da je Mbappé već njihov igrač. Pa, Perez se već obraćao navijačima oko Mbappéa! To nećemo i ne možemo tolerirati', rekao je Leonardo za L'Equipe.

U pariškom se klubu nadaju kako će do 1. siječnja moći produljiti ugovor Kylianu Mbappéu koji istječe 30. lipnja.

'Ovo se ponavlja već dvije godine. Koliko ja znam, sada je prijelazni rok završen i imamo sezonu koja je u punom zamahu. Ovi iz Madrida igraju neke njihove igrice i nastavljaju se ponašati tako kako se ponašaju. Idemo to zaustaviti! Za kraj, Mbappé je igrač Paris SG-a i nadam se da će to još dugo i biti', poručio je Leonardo.