MONTELLA SE VRAĆA?

U Milanu se kaju zbog sulude odluke koju je klub donio!?

24.12.2017 u 16:33

Bionic
Reading

Talijanski mediji tvrde kako je uprava Milana požalila zbog otkaza kojeg je dala Vincenzu Montelli i razmišlja o tome da ga vrati na klupu, samo šest utakmica nakon raskida suradnje...

Postaviti Gennara Gattusa, trenera bez ikakvih nogometnih uspjeha na klupu momčadi pune zvijezda bila je potpuna glupost. Tako se barem čini nakon bolnih poraza Milana od Verone i Atalante u posljednje dvije utakmice, a ako je vjerovati talijanskim medijima i uprava slavnog kluba se kaje zbog svoje odluke.

  • +12
Serie A, AC Milan - Atalanta Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, pojavila se priča u Italiji kako bi se Vincenzo Montella mogao vratiti na klupu manje od mjesec dana nakon dobivenog otkaza. Uprava ozbiljno razmišlja o toj mogućnosti i ako Milan u srijedu ispadne iz Kupa u dvoboju s Interom, Gattuso bi trebao postati bivši.

Montella je još pod ugovorom crveno-crnih koji mu nisu isplatili otpremninu pa bi ovakav scenarij zapravo bio i najkomotniji za klub, a momčad je izgledala i puno bolje pod njegovim vodstvom, bez obzira na povremene posrtaje.

U Italiji smo takav slučaj već imali prošle sezone, kada je naš Ivan Jurić dobio otkaz u Genoi, da bi ga kasnije ipak vratili kako bi klub izborio opstanak. No, ove sezone hrvatski trener ponovo je maknut s klupe...