SuperSport HNL

Trener Gorice nakon poraza od Rudeša utučeno priznao: Puno stvari nas opterećuje...

04.03.2024 u 20:28

Bionic
Reading

Nogometaši Gorice su imali tu 'čast' da daruju momčad Rudeša. U posljednjoj utakmici 25. kola SuperSport HNL-a Rudeš je u Kranjčevićevoj protiv Gorice slavio 2:1 i tako stigao do prve pobjede ove sezone. Susret je komentirao trener Gorice Dinko Jeličić

Nogometaši Rudeša ostvarili su prvu pobjedu sezone nakon što su u posljednjem susretu 25. kola SuperSport HNL-a na stadion u Kranjčevićevoj pobijedili Goricu 2-1. Rudeš je poveo u 26. minuti golom Ante Ćorića iz jedanaesterca, izjednačio je Tim Matavž u 39. minuti, a pobjednički gol za Rudeš zabio je Riad Mašala u trećoj minuti nadoknade.

Očekivano, trener Gorice Dinko Jeličić nije imao razloga za zadovoljstvo jer je njegova momčad upisala sedmi poraz u posljednjih osam kola.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Bila je ovo važna utakmica za nas. Nogomet jako često piše ovakve priče. Malo slabiji ulazak u utakmicu, adaptacija na teren do negdje 25., 30. minute. Onda smo se stabilizirali i postigli gol i nakon toga dominirali', rekao je nakon utakmice trener Gorice Dinko Jeličić i nastavio:

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +23
Gorica - Rudeš, SuperSport HNL, 4.3.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Rudeš se orijentirao na kontranapade, u 94. minuti im je jedan prošao i doživjeli smo poraz koji produbljuje ovu našu situaciju. Borimo se s puno stvari koje nas opterećuju i nažalost nikako se ne uspijevamo stabilizirati. Posljedica su rezultati koji su ovakvi.'

>> više statistike potražite OVDJE.

Standings provided by Sofascore