ŠOKIRAO TRENERA

Tragičar Lige prvaka: Zbog ovog još dugo neće mirno spavati!

04.11.2015 u 11:19

Bionic
Reading

Moskovski CSKA dugo se i teško branio protiv Manchester Uniteda, a onda je Seydou Doumbia imao čistu priliku šokirati Old Trafford u utorak navečer. No, umjesto toga šokirao je vlastitog trenera...

CSKA odlazi praznih ruku iz Manchestera, iako je držao pozitivan rezultat do same završnice utakmice na Old Traffordu. Domaći su stvorili bezbroj šansi, Rooney i društvo su se napromašivali, ali na kraju su Rusi bili ti koji su trebali u 78. minuti povesti, no dogodio se nevjerojatan promašaj.

Naime, Seydou Doumbia izašao je sam pred De Geu, uspio ga nekako izbaciti iz igre i zatim pucati prema golu iz blizine, no umjesto da podigne loptu, dopustio je Smallingu da mu blokira niski udarac i tako je propala šansa za kojom je CSKA toliko čeznuo.

Samo minutu kasnije Rooney je zabio glavom i donio trijumf Unitedu vrijedan prvog mjesta na ljestvici skupine B. Trener CSKA vidi u promašaju svog 27-godišnjeg bjelokošćanskog napadača krivca za poraz.

'Pokušali smo igrati na kontre, ali teško je stvoriti puno šansi protiv Manchester Uniteda. Mislim da je promašaj Doumbije imao utjecaj na konačni rezultat,' izjavio je Leonid Slutski nakon utakmice.

Nema sumnje, Doumbia će još neko vrijeme sanjati 78. minutu utakmice...