liga prvaka

Tottenham u Pireju prokockao dva gola prednosti; Club Brugge i Galatasaray 'bez municije'

18.09.2019 u 21:13

Bionic
Reading

Obje prve utakmicama 1. kola Lige prvaka u srijedu u Pireju i Bruggeu okončane su remijem. Tottenham je u gostima kod Olympiacosa odigrao 2:2 iako je vodio 2:0, dok su Club Brugge i Galatasaray odigrali 0:0

U skupini A su Club Brugge i Galatasaray odigrali bez golova, iako su obje momčadi propustili veliki broj prilika.

Jednu od njih je početkom utakmice promašio i hrvatski reprezentativac Matej Mitrović, koji je odigrao cijelu utakmicu za belgijsku momčad.

U skupini B u Pireju su grčki prvak Olympiacos i europski doprvak Tottenham odigrali zanimljivu utakmicu koja je završila 2:2.

  • +6
Club Brugge - Galatasaray, 1. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: STEPHANIE LECOCQ

Grci su u devet utakmica u svim natjecanjima ove sezone primili samo jedan gol, a u prvih pola sata Englezi su ima zabili čak dva, i to Harry Kane i Brazilac Lucas Moura.

No, pirejska momčad se nije predaka - krajem prvog dijela smanjio je Portugalac Daniel Podence, a u 64. minuti Mathieu Valbuena je u duelu s Vertonghenom izborio penal te ga je i sam izveo.

  • +3
Olympiacos - Tottenham, 1. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: YANNIS KOLESIDIS

Tottenham je poslije toga preuzeo inicjativu i učinio sve kako bi došao do pobjede, ali nije uspio. Najveće prilike 'spursi' su imali preko Lamele i Dele Allija, ali rezultat se više nije mijenjao.