ISPOVIJEST ZVIJEZDE CEDEVITE

Tomas otkrio istinu o Maljkoviću i dočeku generala!

21.11.2012 u 15:04

Bionic
Reading

Košarkaš Cedevite Marko Tomas, kojeg su neki mediji prozvali da je oslobađajuću presudu generala proslavio uz koje piće viška te se pripit pojavio na treningu, za tportal.hr ispričao je svoju verziju događaja

Bivšeg igrača Fenerbahče Ulkera, koji je nakon teške ozljede stopala i operacije prihvatio ponudu euroligaša Cedevite, pogodili su neki natpisi u medijima.

Na pitanje je li u petak s društvom proslavio na glavnom zagrebačkom trgu povratak generala Markača i Gotovine, kratko je kazao:

'Cijela Hrvatska je tog dana slavila i želio sam biti dio toga. Nazdravio sam na Trgu jednim pićem i to je sve. Uredno sam se pojavio na treningu u 17.30 sati i odmah zatražio magnetsku rezonancu na bolnom koljenu jer sam dobio snažan udarac dan ranije protiv Žalgirisa', kazao je za tportal.hr Tomas dodavši:

'Nakon operacije odlučio sam se na svoju odgovornost vratiti na parket punih mjesec dana ranije nego što je bilo planirano i to samo zbog Bože Maljkovića, trenera kojeg iznimno cijenim i zbog kojeg sam prihvatio ponudu Cedevite. Surađivali smo sjajno u Real Madridu i samo mogu reći kako mi je jako krivo što je otišao. Razlozi? Zna ih samo on, u to ne bih ulazio.'

TOMAS O GENERALIMA
Cijela Hrvatska je tog dana slavila i želio sam biti dio toga. Nazdravio sam na Trgu jednim pićem i to je sve.

Na pitanje je li čuo da netko Maljkoviću ili njegovoj obitelji prijeti ili je možda razlog naglog odlaska trenera s klupe euforija u Hrvatskoj te slavlje nekih igrača tog petka nakon oslobađajuće presude generalima, Tomas je kazao:

'Svašta se priča, a prave razloge zna samo trener Maljković. Čuo sam se s njim telefonski, nazvao me iz Ljubljane i moram reći da sam bio u šoku! Samo je rekao da nije mogao više i to je sve. Očito ga je nešto tištilo…', dodao je Tomas, čijim su povratkom u momčad upisane dvije vrijedne pobjede u Euroligi nad Cajom Laboral i Žalgirisom.

'Polako se vraćam u formu i moram reći da su me te dvije euroligaške pobjede baš razveselile i osjećao sam da ćemo s Maljkovićem ove sezone napraviti dobar rezultat. Samo zbog njega sam došao u Cedevitu, jer užitak je bio surađivati s njim, ali što se može? Idemo dalje…', završio je Tomas, zvijezda Cedevite i vođa momčadi koja je apsolutni favorit za osvajanje trostruke krune ove sezone: kupa i prvenstva Hrvatske te ABA lige.