KLOPP BEZ IZGLEDA

Tevez briljirao, Juventus prejak za Borussiju!

18.03.2015 u 22:49

Bionic
Reading

Nogometaši Juventusa plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su i u uzvratnoj utakmici s čistih 3:0 svladali Borussiju u Dortmundu…

Talijanski prvak pokazao se prejak za Kloppovu družinu koja se ove sezone dugo mučila u Bundesligi, a ni trenutno ne igra pretjerano impresivno. Nakon pobjede 2:1 u Torinu, Juventus je i u Dortmundu pokazao da je ozbiljnija momčad te zasluženo odlazi među osam najbolji klubova Europe.

Uzvratna utakmica nije mogla bolje početi za Juventus. Već u 3. minuti silovito je palio loptu Carlos Tevez s dvadesetak metara, a Weidenfeller ju nije mogao zaustaviti. U nastavku susreta Borussia je pokušala uzvratiti, ali gosti su bili bolji i konkurentniji. Nizali su se prilike pred golom žutih, a u 70. minuti Tevez je izašao sam pred gol, nesebično proigrao Moratu kojem nije bilo teško zabiti.

U 79. minuti Tevez je sjajnu večer okrunio svojim drugim pogotkom. Ponovo je sam izbio pred gol, a ovaj put nikome nije dodavao, zaokruživši krasnu pobjedu svoje momčadi.

Jedina loša vijest za Talijane bila je ozljeda Paula Pogbe koji je napustio travnjak u 27. minuti.

Liga prvaka, osmina finala:

Borussia D. – Juventus 0:3 (Tevez 3, 79 Morata 70), prva utakmica 1:2