PRIMERA DIVISION

Drama u La Coruni: Spašavali život Fernanda Torresa

02.03.2017 u 23:03

Teška ozljeda Fernanda Torresa

Izvor: Reuters / Autor: MIGUEL VIDAL

Bionic
Reading

U četvrtak su igrane posljednje dvije utakmice 25. kola španjolske Primere. Madridski Atletico gostovao je kod Deportiva u La Coruni te izvukao remi 1:1

Madridski Atletico učvrstio se na četvrtoj poziciji prvenstvene tablice. Bilo je pred Simeoneovom momčadi teško gostovanje u La Coruni, a koje se na kraju pretvorilo u noćnu moru.

No, prije nego dođemo do tog najružnijeg trenutka, spomenimo da je u 13. minuti Andone doveo svoju momčad u vodstvo 1:0.

U nastavku je pak Francuz Griezmann, na asistenciju Carrasca zabio prekrasan pogodak za izjednačenje. Bilo je to u 68. minuti, a tri minute ranije, Simeone je u igru poslao Torresa.

I bio je proslavljeni napadač aktivan u igri, sve do same završnice dvoboja, kada je u jednom duelu došlo do sudara s Alejandrom Bergantiñosom. Točnije, defenzivac domaćina 'ušao' je u Torresa, ali takve duele često viđamo na nogometnim terenima.

Čim je pao njegov suigrač Gimenez, užasnut scenom, odmaknuo je pogled, a s klupe su dotrčali klupski liječnici koji su onesviještenom Torresu maknuli jezik kako se ne bi ugušio. Dok su ga iznosili s travnjaka publika ga je na nogama ispratila pljeskom.

Iznesen je na nosilima, a prve informacije govorile su da je pretrpio 'moždanu traumu' te da će ovu noć ostati na promatranju u bolnici u La Coruni.

'Fernando je pri svjesti, stabiliziran je i priča. Trenutačno se rade nove pretrage', izjavio je njegov agent Antonio Sanz.

'Na klupi sam čuo udarac u vrat', izjavio je trener Diego Simeone na konferenciji za medije.

'Znam da je pri svijesti unatoč ozljedi glave. Jako smo zabrinuti nakon ovog šoka. Nadamo se da će sve biti u redu s njim'.

Torres je u lokalnoj bolnici došao k svijesti te će provesti noć na promatranju.

'Nakon ovoga je bilo teško nastaviti igrati', rekao je Felipe Luis, lijevi bek Atletica.

'U nogometu se događaju ovakve stvari no nadamo se da će već za nekoliko dana opet igrati s nama. Puno nam znači i kao igrač i kao osoba'.