sevilla dobila, ali...

Svi pričaju o potezu Rakitića kada je sudac svirao kraj utakmice, a razlog je uplakani kapetan; evo što mu je rekao

22.04.2022 u 10:53

Bionic
Reading

Još jednu vrlo dobru utakmicu odigrao je za Sevillu hrvatski veznjak Ivan Rakitić u gostujućoj 3:2 pobjedi kod davljenika Levantea

U novoj pobjedi Seville Ivan Rakitić asistirao je za treći gol Seville kod davljenika Levantea koji se našao u teškoj situaciji.

Klubu koji se spašava ispadanja iz La Lige presudio je ubačaj Rakitića iz kornera u 81. minuti kada je Kounde pogodio za 3:1 uz dodatak kako su Andalužani vodili 2:0 golovima Jesusa Corone (14, 27). Za Levante su strijelci bili Morales (22-pen) i Soldado (87).

Ovaj poraz od Seville gurnuo je Levante šest bodova ispod crte u borbi za ostanak u La Ligi i sada im Cadiz, koji je trenutačno na 17. mjestu, bježi šest bodova.

No, dirljiva scena odigrala se nakon utakmice kada je uplakanog kapetana Levantea Josea Luisa Moralesa tješio Ivan Rakitić.

Njihov zagrljaj nije prošao nezamijećeno, a ubrzo nakon utakmice Rakitić je na svom Instagramu profilu objavio fotografiju te mu je usput i poslao poruku:

'Glavu gore prijatelju, ti si ratnik! Veliki pozdrav', napisao je kratko Rakitić.

Njegova objava ubrzo je probila granicu od 100 lajkova uz nekoliko komentara u kojima svi hvale potez hrvatskog veznjaka kojim je pokazao kakav je sportaš.

Standings provided by SofaScore LiveScore