a on zna najbolje

Sve priče o Ronaldovim transferima u Real, Barcelonu i Inter Miami padaju u vodu; novi austrijski izbornik zna gdje će Portugalac igrati sljedeće sezone

04.05.2022 u 06:41

Bionic
Reading

Iako mu je već 37 godina, Cristiano Ronaldo još uvijek je magnet za mnoge klubova, ali i razne špekulacije koje se tiču nastavka njegove karijere

I tako se jednog dana najavljuje Ronaldov povratak u Real, drugog se pak spominje selidba u SAD, točnije u klub Davida Beckhama Inter Miami, a vrhunac je priča o transferu u Barcelonu.

No, sada se po tom pitanju oglasio i trenutni 'v.d.' na trenerskoj stolici Crvenih vragova Ralf Rangnick, koji je prije par dana imenovan izbornikom austrijske reprezentacije.

'Preuzet ću poziciju izbornika reprezentacije Austrije po okončanju sezone, ali nastavit ću sa savjetničkom ulogom u Manchester Unitedu. Stvarno se radujem odrađivanju svog dijela posla u pomaganju da United ponovno postane stvarna sila. Također mi je čast što postajem izbornik Austrije. Mogućnost da se natječem na Europskom prvenstvu u Njemačkoj s mladom momčadi željnom uspjeha je nešto što me ispunjava velikim iščekivanjem', poručio je prije par dana Rangnick.

Dakle, prema tim riječima možemo samo konstatirati kako je njemački stručnjak upoznat sa situacijom na Old Traffordu, pa i onom koja se odnosi na Cristiana Ronalda.

Prema Rangnickovim riječima, posve je jasno gdje će Portugalac igrati sljedeće sezone.

'Zašto bismo se opraštali od Ronalda? Ima važeći ugovor i, koliko ja znam, bit će kod nas i sljedeće sezone', izjavio je Ralf Rangnick nakon utakmice protiv Brentforda na kojoj je Ronaldo zabio gol u ukupnoj pobjedi 3:0.