NIJE ZA MLAĐE OD 18

Što je Škotima provirilo ispod kiltova?

08.06.2013 u 20:11

  • +28

Razuzdana zabava škotskih navijača

Izvor: tportal.hr / Autor: Zvonimir Krstulović / START PRESS

Bionic
Reading

Klub Ritam grada u srcu Zagreba bio je službeno okupljalište navijača škotske nogometne reprezentacije koji su došli navijati za svoje u kvalifikacijskoj utakmici za predstojeće SP u Brazilu

Naš reporter proveo je s njima dan kada su se uz hektolitre piva, pjesmu i ples pripremali za utakmicu i noć kada su na after partyju slavili iznenađujuću pobjedu svoje momčadi. Škoti su se, a to već znamo o njima i njihovim navijačima okupljenim pod udrugom Tartan Army predstavili kao izuzetno uljuđeni i prijateljski nastrojen narod.

Njihovi navijači za primjer su mnogima: vjerno prate svoje nogometaše, navijaju bez obzira na rezultat, izuzetni su domoljubi, ali domoljublje ne pokazuju mržnjom prema drugima. Među Škotima u Ritmu grada bilo je i dosta Hrvata koji su u jednom trenutku započeli s hrvatskom navijačkom pjesmom, Škoti su je odslušali i na kraju prijateljski zapljeskali.

Mnogi Škoti imali su na sebi hrvatske dresove i navijačka obilježja, bilo je stoga zanimljivo vidjeti 'Manđukića' kako se na vrhuncu zabave i ludiranja potpisuje na sise i guzice navijačicama iz Škotske..

No, pitanje nad pitanjima koje je mučilo mnoge žene bilo je – što Škoti nose ispod kilta? Ovaj foto-raport krije odgovor i na to pitanje.