euforija u osijeku

Stjepan Tomas oglasio se nakon velike pobjede: Drago mi je što smo ih deklasirali

23.07.2023 u 10:33

Bionic
Reading

Nogometaši Osijeka su na otvaranju novog stadiona Opus Arena u 1. kolu SuperSport HNL-a razbili Slaven Belupo čak 6:1. Trener Stjepan Tomas očekivano je bio više nego zadovoljan

'Čestitao bih dečkima na odličnoj partiji. Drago mi je što smo baš danas deklasirali protivnika na otvaranju i navijačima priuštili spektakl u lijepom ambijentu. Ovako nešto možete samo poželjeti. Drago mi je zbog navijača koji su došli u velikom broju. Drago mi je i što je šest različitih igrača zabilo golove. Ali, tek smo počeki, čeka nas još puno posla, nema previše vremena za slavlje, u četvrtak već igramo protiv ZTE-a i moramo se pripremiti za to. Ovo je tek početak, drago mi je zbog momčadi i mentaliteta, od prve minute smo ušli u utakmicu kako spada', rekao je trener Osijeka Stjepan Tomas te nastavio:

'Ponavljao sam da Mijo Caktaš i Kristijan Lovrić nisu zabili puno golova prošle sezone, oni su jako dobro radili na pripremama i sad ih je nagradilo. Otvorili su sezonu jako dobro, zabili su golove i nadam se da će se dizati iz utakmice u utakmicu te biti još bolji i raditi razliku jer su zbog toga i dovedeni.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Ohrabreni ovom pobjedom nogometaši Osijeka u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu čekaju mađarski ZTE.

'Mađari nam dolaze u četvrtak, neugodna ekipa, respektiram i cijenim tu momčad i mađarsku ligu. Neće biti lako, ali ovo nam je vjetar u leđa. Moramo se opet dobro pripremiti i ući u utakmicu kao danas, a ako budemo na ovom nivou, ne bismo trebali imati problema', zaključio je Stjepan Tomas.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +17
Osijek - Slaven Belupo, SuperSport HNL, 22.7.2023. Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos

Trener Slaven Belupa, nizozemski stručnjak Ricardo Moniz, nije imao previše razloga za zadovoljstvo nakon teškog poraza na startu sezone.

'Mislim da je greška u 3. minuti došla prerano, ali dobro smo otvorili. Hoxha je izgledao dobro, ali pao je i drugi gol. Kad je Crnac zabio, bili smo opet tu, a ključni je trenutak bio kad je Fućak zabio za 3:1', kazao je Moniz.