BEZ MILOSTI U LJUBLJANI

Srpski trener skupo platio svoj uzvik 'crni idiote'!

18.04.2016 u 18:05

Bionic
Reading

Unatoč vodećem mjestu u slovenskom prvenstvu, Marko Nikolić dobio je otkaz u ljubljanskoj Olimpiji nakon što je svog tamnoputog igrača nazvao na utakmici sa Zavrčom 'crinim idiotom'...

Činilo se da će se mladi 36-godišnji strateg izvući, jer dan nakon što je nazvao Nigerijca Elekea 'crnim idiotom', Olimpija se oglasila osudom incidenta, ali i tvrdnjom da Nikolić ostaje na klupi jer je perspektivan, a uzvik se dogodio u afektu.

No, Nikoliću nije pomogla niti pobjeda protiv Domžalea u sljedećem kolu. Olimpija je ovog ponedjeljka potvrdila da je srpski trener ipak dobio otkaz, iako je doveo klub na vrhu ljestvice.

'Odluka nije bila laka, ali kao predsjednik nisam imao drugih opcija. Nikolić je dobar trener, ali napravio je prijestup koji se ne može tolerirati,' izjavio je predsjednik ljubljanskog kluba Milan Mandarić.

Nikolić je Elekea nazvao 'crnim idiotom' zbog burnog slavlja izjednačujućeg pogotka protiv Zavrča u 93. minuti, jer je smatrao da bi Nigerijac u tim trenucima trebao vaditi loptu iz mreže, trčati na centar i tražiti pobjednički pogodak. Televizijski mikrofoni ulovili su te riječi koje je na kraju skupo platio...