pojavile se snimke provoda

Srpski nogometni reprezentativci izazvali bijes britanske javnosti, a bivši engleski izbornik vrlo je konkretan: Trebaju snositi odgovornost

08.01.2021 u 08:29

Bionic
Reading

Veznjak Crystal Palacea Luka Milivojević i napadač Fulhama Aleksandar Mitrović našli su se na udaru britanske javnosti nakon što su prisustvovali proslavi Nove godine prekršivši tako protokole vezane uz epidemiju koronavirusa.

Srpski reprezentativci su se našli u problemima nakon što se u javnosti pojavio videozapis s njihovog novogodišnjeg provoda.

Osim njih dvojice, zabavi je prisustvovalo još sedam osoba, premda u Londonu zbog pandemije koronavirusa trenutačno nisu dozvoljena okupljanja većeg broja ljudi.

'Razočaran sam, svi u klubu smo bili ogorčeni kada smo vidjeli slike,' kazao je menadžer Fulhama Scott Parker dodavši: 'Problem ćemo riješiti interno, a Aleks se snositi posljedice za svoj čin'.

Oglasio se i menadžer Crystal Palacea Roy Hodgson, svojevremeno i bivši engleski izbornik.

'Osuđujemo ovaj postupak i ispričavamo se. Siguran sam da će se i Luka ispričati, a što se mene tiče, on bi trebalo snositi odgovornost'.

Nedavno su propise ignorirali i igrači Tottenhema, Erik Lamela, Giovani Lo Celso i Sergio Reguilon, te igrač West Hama Manuel Lanzini organiziravši Božićni party.

'Odgovornost nije samo na nogometašima već i na svima u ovom trenutnom ozračju. Postoje stroge smjernice i ograničenja iz razloga koje svi znamo. To vrijedi za sve,' dodao je menadžer Fulhama.