svaka im čast

Srpski nogometaši odrekli su se premije od milijun eura koju im je za plasman na SP dao Aleksandar Vučić; evo što će 'orlovi' napraviti s tim novcem

16.11.2021 u 15:19

Bionic
Reading

Nogometna reprezentacija Srbije u nedjelju je navečer u Lisabonu šokirala Cristiana Ronalda i njegove Portugalce. Slavili su 'orlovi' 2:1 golom u 90. minuti utakmice i tako u izravnom dvoboju izborili izravan plasman na SP 2022. godine u Katru. A prije puta za Lisabon srpski predsjednik Aleksandar Vučić obećao im je izdašnu nagradu ako pobijede...

'U dogovoru s Vladom Srbije, izdvojit ćemo za vas, kao dodatnu premiju ako ih pobijedite, milijun eura da ih podijelite. To je samo da vidite koliko je za Srbiju važno da ih tamo pobijedite', rekao je Aleksandar Vučić u motivacijskom govoru srpskim reprezentativcima uoči leta za Portugal.

'Orlovi' su pobijedili, a Vučić je ispunio obećanje te je Vlada Srbije na račun Srpskog nogometnog saveza (FSS) uplatila obećanih milijun eura.

  • +24
Portugal - Srbija, kvalifikacije za SP 2022., 14.11.2021. Izvor: EPA / Autor: ANTONIO COTRIM

No, srpski nogometaši ne žele taj novac! Da, 'orlovi' su se odrekli milijun eura premije koju im je dao predsjednik! 

Svi su zajedno odlučili taj novac odmah proslijediti u humanitarne svrhe, za liječenje bolesne djece! Svaka im čast na tom sjajnom potezu!