RUŽAN INCIDENT

Srpski golman oglasio se o incidentu koji zabavlja nogometnu Europu: Prešutjet ću...

24.02.2023 u 20:14

Bionic
Reading

Nakon skandala na utakmici između PSV-a i Seville u borbi za plasman u osminu finala Europske lige oglasio se srpski golman Marko Dmitrović

Podsjećamo, kad je bilo jasno da će PSV ispasti iz Europe (ukupan rezultat 2:3) jednom navijaču nizozemske momčadi pao je mrak na oči te je utrčao na teren i šakom udario golmana Seville Marka Dmitrovića. No, snažni srpski golman se brzo snašao i složio je huligana na travnjak i taj trenutak zasjenio je ovaj sjajan susret.

Fotografije Dmitrovića kako obara huligana i sprema ga se 'naučiti pameti' obišle su svijet. No, odmah su uletjeli igrači Seville i PSV-a koji su ih razdvojili, a ubrzo je stiglo i osiguranje.

Sada se o cijelom incidentu oglasio srpski golman…

'Navijač me je gurnuo s leđa. Pretpostavljam da je bio ljutit zbog rezultata, vjerojatno i malo lud ili pijan. Gurnuo me je i ja sam ga zaustavio dok nije došlo osiguranje. U meni je proradio bijes, ali te stvari ne mogu se dogoditi i nadam se da će biti kažnjen', rekao je Dmitrović i dodao:

'Prešutjet ću što sam mu zaista želio napraviti. Srećom, drago mi je što sam znao gdje je i što sam ga oborio. Ako me netko napadne, branit ću se.'