U VELIKOM ŠOKU

Srbi tuguju: Pričat ćemo još dugo o porazu od Hrvatske!

24.03.2013 u 16:44

Bionic
Reading

Srpska nogometna reprezentacije pokušat će u utorak u Novom Sadu protiv Škotske isprati gorak okus poraza iz Maksimira…

Srbija se praktički oprostila od SP-a u Brazilu iako je još ostalo pet utakmica do kraja kvalifikacija. Poraz 2:0 od Hrvatske jako je pogodio srpske reprezentativce, a posebno izbornika Mihajlovića koji se uoči nove utakmice skriva od novinara.

'Pogodio nas je jako razvoj događaja na terenu jer takve utakmice odlučuju najsitniji detalji. Kad je tolika važnost utakmice ne možeš blistati. Trebali smo držati 0:0 koliko je moguće. U drugom poluvremenu smo preuzeli igru jer se hrvatska ekipa povukla. Baš ostaje veliki žal zato što smo tako izgubili', prenosi Mondo izjavu Zorana Tošića koji je dodao:

'Slažem se s mišljenjem da nismo smjeli dozvoliti sebi da izgubimo na onakav način u Zagrebu. Pričali smo dosta o utakmici protiv Hrvatske i pričat ćemo još dugo bez obzira što moramo i o Škotskoj misliti.'

'Ne znam kakavu atmosferu možemo očekivati u Novom Sadu. Nadam se samo da će na stadion doći ljudi koji nam žele pružiti podršku. Teško je govoriti u ovom trenutku o budućnosti. Ne prođe sekunda da netko ne priča o porazu od Hrvatske i situaciji, milijun je pitanja, milijun odgovora. Treba pružiti podršku mladim momcima, nešto smo prošli za razliku od njih, da ostanemo zajedno i gledamo naprijed,' zaključio je srpski reprezentativac.