igrač za promatranje

Sramotno Fellainijevo ponašanje koje zaslužuje drastičnu kaznu

28.04.2017 u 08:02

  • +4

Fellaini udara Aguera

Izvor: Reuters / Autor: Jason Cairnduff

Bionic
Reading

U četvrtak su odgođenu utakmicu 26. kola engleskog Premiershipa igrali Manchester City i Manchester United, a dvoboj je završio bez pobjednika 0:0

Gradski derbi, iako je prošao bez pogodaka, imao je svojih uzbudljivih, pa i dramatičnih situacija. Doduše ne zbog neke pretjerano atraktivne igre i velikih prigoda, već zbog nepromišljenosti Belgijanca Marouanea Fellainija, defenzivnog veznjaka 'vragova', kojem se u završnici dvoboja prilično 'zamračilo' pred očima.

Naime, u samo 15-ak sekundi ovaj 29-godišnjak dva je puta rušio Argentinca Agüera. I dok se prvo rušenje može nazvati - nogometnim, zbog čega je dobio žuti karton, za drugi nema naziva. Osim možda idiotski. Jer nakon što je opet prekršajem zaustavio Argentinca, Fellaini mu je prišao i čelom ga udario u lice.

Sudac Atkinson na svu sreću stajao je u neposrednoj blizini i vidio što je Fellaini učinio te mu pokazao izravni crveni karton. I sva sreća da je bio blizu, jer nakon što je Agüero pao, Fellaini se čudio kako se to dogodilo i kao da se pitao 'pa što mu je'.

Nadajmo se samo da mu ovaj crveni karton nije jedina kazna već da će i disciplinci biti učinkoviti jer Fellaini je i pri odlasku u svlačionicu imao obraza doći i svađati se s četvrtim sucem.

No osim običnih novinara, palac dolje Fellainiju okrenuli su i navijači koji ga zbog ovog poteza prilično vrijeđaju po društvenim mrežama.