OPRAVDAN BIJES

Sramotne scene u polufinalu Lige prvaka; Mandžo nije izdržao!

10.05.2017 u 08:32

Bionic
Reading

Nogometaši Juventusa i u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka pobijedili su Monaco (2:1), a na terenu se istaknuo Mario Mandžukić i to ne samo pogotkom, nego i ubojitim pogledom

Najomraženiji lik na travnjaku Juventusova stadiona u utorak zasigurno je bio Kamil Glik. Poljski branič prije dolaska u Monaco nosio je pet godina dres Torina, gradskog rivala 'stare dame', i često se u njihovim okršajima isticao brutalnim prekršajima.

Juventusovi navijači ga nisu zaboravili pa je tijekom utakmice na njegov račun bilo puno zvižduka, čemu je i on sam pridonio prljavim potezima u polufinalu Lige prvaka.

Najmanje je napravio dva ružna poteza, a prošao je bez kazne. Kao da je namjerno želio isprovocirati igrače domaće momčadi kako bi netko eventualno od njih izgubio živce, dobio karton i tako propustio finale.

Glik je tako prvo brutalno nagazio Higuaina, a zatim nešto kasnije i Alexa Sandra.

To je razbjesnilo Marija Mandžukića pa je prišao poljskom stoperu, rekao mu nekoliko vulgarnih riječi i ubojito ga pogledao. Glik je ostao miran na verbalne napade hrvatskog golgetera koji nije mogao pretrpjeti ružne startove na suigrače, no zbog toga je kažnjen žutim kartonom u sudačkoj nadoknadi.

Ne treba ni spominjati to da je zaštitnički stav Mandžukića oduševio Juventusove navijače na društvenim mrežama.

  • +10
Juventus - Monaco (uzvratna utakmica polufinala LP-a) Izvor: Reuters / Autor: Max Rossi