objavio L'Equipe

Bijes u Srbiji; psihologinja nije štedjela Đokovića i njegove suze na US Openu nazvala je lažnima, što je mnoge šokiralo: Ne vjerujem mu ništa!

14.09.2021 u 13:50

Bionic
Reading

Poprilično puno prašine podigla je izjava poznate francuske sportske psihologinje Isabelle Inchauspe koja tvrdi da su te suze Novaka Đokovića, nakon poraz au finalu US Opena, bile lažne

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković poražen je u finalu US Opena Danila Medvedeva te tako ipak nije ispisao tenisku povijest. Emocije su ga slomile i krenule su suze…

No, novinari L'Equipea otišli su korak dalje i odlučili su uz stručnjakinju analizirati suze i govor tijela te je zaključak kako su suze bile lažne. Taj trenutak, kada je Đoković plakao od muke, pogledajte OVDJE.

Za tiražni francuski L'Equipe sportska psihologinja Isabelle Inchauspe, koja nije štedjela Đokovića, između ostalog je rekla.

'Ne vjerujem mu ništa, ne vjerujem da je plakao. Ne znam jeste li mu vidjeli izraz lica kada se vratio na teren nakon stanke, obzirom da se vidjelo da na terenu nije plakao. Mislim da je bio u teškoj situaciji, pa je pokušao šahovskom strategijom nadmudriti protivnika', kazala je između ostalog psihologinja dodavši:

'Očito se nadao da će Medvedev pokleknuti i napravio je to kako bi preokrenuo meč.'

No, njene riječi izazvale su burnu reakciju, pogotovo u Srbiji gdje mnogi ovakav napad na Đokovića smatraju sramotnim. Mnogi su zbog ovih riječi šokirani jer se dobro vidjelo kako se Novak teško nosi s mogućim porazom.

No, isto tako treba reći kako je L’Equipe tražio i drugo mišljenje pa tako prenose i riječi psihologinje Meryem Salmi

'Đoković nije glumio, nemoguće je da je glumio', rekla je kratko.