NISSAN FAN ZONA

Spektakl u Berlinu koji će Josip i Matija pamtiti cijeli život!

08.06.2015 u 14:00

  • +8

Berlin, finale nogometne Lige prvaka Barcelona- Juventus: Nissan fan zona

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nissan

Bionic
Reading

Nogometna Liga prvaka stigla je do kraja. Novi prvaci Europe su nogometaši Barcelone koji su svladali Juventus u Berlinu 3:1 te su tako stigli do petog naslova europskih prvaka u klupskoj povijesti. Zahvaljujući ponosnom sponzoru Nissanu, na Olimpijskom stadionu u Berlinu među 74.000 gledatelja bili su i dobitnici nagradne igre #GENIUS gol - Josip i Matija Presečan iz Dinjevca kraj Pitomače

Tako su Ivana Rakitića, koji je zabio prvi gol za vodstvo 1:0, i društvo uživo gledali Josip i Matija Presečan te će taj dan, 6. lipnja 2015, pamtiti cijeli život. Podsjetimo, osim našeg Rakitića, golove za Barcu zabili su Suarez i Neymar, a gol za Juve djelo je Morate…

Sve koji su sudjelovali u nagradnoj igri #GENIUS gol sigurno zanima koji im je igrač donio sreću. Riječ je o osmom krugu glasovanja, kada je gol glavom zabio srpski reprezentativac Branislav Ivanović u utakmici Paris Saint-Germain - Chelsea koja je završila rezultatom 1:1.

Ivanovićev gol možete pogledati u prilogu.

Tako su Josip i Matija Presečan iz Dinjevca kraj Pitomače uživali u Berlinu u pravom nogometnom spektaklu, a kako je izgledalo druženje s navijačima u Nissanovoj fan zoni, možete vidjeti u našoj fotogaleriji.

Nema sumnje da će svi dobitnici, koje je Nissan počastio ovim putem u Berlin, zauvijek zapamtiti dan kada su Rakitić, Messi, Neymar i društvo u zrak podigli trofej prvaka Europe.