UFC 154

Spektakl koji se ne propušta - okršaj prvaka

12.11.2012 u 16:51

Bionic
Reading

Nakon godinu i pol dana pauze zbog teške ozljede koljena, 18. studenog uživo na Fight Channel PPV-u u kavez se borbom protiv Carlosa Condita vraća ponajbolji MMA borac današnjice Georges St. Pierre.

Privremeni i aktualni šampion će međusobnim okršajem odlučiti tko je pravi vladar velter kategorije UFC-a. Program iz kanadskog Montreala starta u 04:00h iza ponoći, a mi vam nudimo minimalno tri sata vrhunske borilačke akcije.

UFC 154 je jedna od priredbi koja će u 2012. izazvati najviše zanimanja. Nikako je ne propustite u izravnom prijenosu na Fight Channel PPV-u.

Osim glavnih zvijezda, GSP-a i Condita, pažnju će plijeniti okršaj njihovih kolega iz velter kategorije Martina Kampmanna i Johnyja Hendricksa. Dvoboj je to koji bi 'Danskog ubojicu' ili veliku američku nadu mogao gurnuti na sam vrh izazivačkog hranidbenog lanca pa je sasvim jasno da se radi o jednom od najvažnijih ispita u karijerama oba borca.

Ostatak popisa borbi je očekivano pretrpan kanadskim MMA zvijezdama. Nick Ring, Mark Hominick, Sam Stout, Patrick Cote, John Makdessi i Antonio Carvalho će tražiti pobjede pred domaćom publikom u Bell Centru, a u samom finišu večeri najveća kanadska borilačka zvijezda Georges St. Pierre će odgovoriti na pitanje je li se zaista vratio na svjetski tron?

Glavne borbe:
Georges St. Pierre vs. Carlos Condit
Martin Kampmann vs. Johny Hendricks
Francis Charmont vs. Tom Lawlor
Nick Ring vs. Costa Philippou
Mark Hominick vs. Pablo Garza
Uvodne borbe:
Patrick Cote vs. Alessio Sakara
Cyrille Diabate vs. Chad Griggs
Sam Stout vs. John Makdess
Mark Bocek vs. Rafael dos Anjos
Antonio Carvalho vs. Rodrig Damm
Ivan Menjivar vs. Azamat Gashimov
Steven Siler vs. Darren Elkins