liga prvaka

Šokantni porazi Manchester Uniteda i Arsenala; Bayern preokretom do pobjede

03.10.2023 u 23:36

Bionic
Reading

Manchester United je na svom Old Traffordu izgubio 3:2 od Galatasaraya, a Lens je na svom terenu 'sredio' Arsenal 2:1. Sevilla je odigrala 2:2 u gostima kod PSV-a dok je Bayern u Kopenhagenu okrenuo i slavio 2:1

U skupini D Inter je kao domaćin pobijedio Benficu 1:0 golom Markusa Thurama u 62. minuti. Petar Musa je ušao za klub iz Lisabona u 68. minuti.

Ranije danas Real Sociedad je u gostima pobijedio Salzburg 2:0. Real Sociedad i Inter imaju po četiri boda, Salzburg tri, a Benfica je bez bodova. U sljedećem kolu Inter dočekuje Salzburg, dok će Benfica ugostiti Real Sociedad.

Standings provided by Sofascore
  • +3
Red Bull Salzburg - Real Sociedad, Liga Prvaka, 3.10.2023. Izvor: EPA / Autor: LUKAS HUTER

U skupini A Galatasaray je u gostima svladao Manchester United 3:2, a odlučujući pogodak za Galatasaray postigao je Mauro Icardi u 81. minuti.

United je poveo u 17. minuti golom Danca Hojlunda, a Galatasaray uzvraća u 23. minuti kada je Zaha pogodio za 1:1 i žestoko proslavio gol protiv bivšeg kluba. U 67. minuti Hojlund zabija za novo vodstvo 'crvenih vragova', ali samo četiri minute kasnije, u 71. Akturkoglu zabija za 2:2.

  • +11
Manchester United - Galatasaray, Liga prvaka, 3.10.2023. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell

Utakmica se 'prelomila' u 77. minuti kad je Casemiro dobio crveni karton. Samo minuti kasnije Icardi je zapucao penal za Galatasaray, no iskupio se u 81. minuti kad zabija za pobjedu turskog velikana na Old Traffordu.

U istoj skupini Bayern München je u gostima pobijedio Kopenhagen 2:1. Danci su poveli golom Lucasa Leragera, Jamal Musiala je izjednačio a "džoker s klupe" Mathys Tel donio pobjedu sedam minuta prije kraja. Bayern ima šest bodova, Galatasaray četiri, Kopenhagen tri, a Manchester United je bez bodova.

Standings provided by Sofascore
  • +11
Copenhagen - Bayern, Liga prvaka, 3.10.2023. Izvor: EPA / Autor: Mads Claus Rasmussen

U skupini B Lens je kod kuće pobijedio Arsenal 2:1 i to nakon što su 'topnici' poveli golom Jesusa. PSV i Sevilla u Eindhovenu remizirali 2:2, a Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu. Lens ima četiri boda, Arsenal i Sevilla po tri, a PSV jedan bod.

  • +5
PSV - Sevilla, Liga prvaka, 3.10.2023. Izvor: EPA / Autor: MAURICE VAN STEEN
Standings provided by Sofascore