je li ovo moguće?

Senzacija na pomolu; Jose Mourinho se u spektakularnom transferu vraća u Španjolsku

17.01.2024 u 12:28

Bionic
Reading

Senzacionalnu su najavu plasirali španjolski mediji samo dan nakon što je Jose Mourinho (60) dobio otkaz u Romi. Kako se sada čini, karizmatični Portugalac neće dugo čekati na novi posao

Jose Mourinho (60) je Rim napustio u suzama. Portugalcu je odlazak iz Rome jako teško pao, ali otkaz je bio neminovan nakon niza loših rezultata. No, čini se da bi vrlo uskoro mogao ponovno zasjesti na klupu. I to u spektakularnom transferu u kojem bi se vratio u Španjolsku!

Senzaciju su plasirali španjolski mediji koji najavljuju kako bi Xavi Hernandez uskoro mogao postati bivši u Barceloni! Da, veliko nezadovoljstvo njegovim radom kulminiralo je porazom u finalu španjolskog Superkupa u kojem je Barca teško stradala od Real Madrida koji je slavio 4:1.

Navodno je Xavi izgubio povjerenje igrača, u svlačionici Barcelone nakupilo se previše nezadovoljstva i čelnici kluba sve ozbiljnije razmišljaju o smjeni trenera. U prilog mu ne ide ni stanje na ljestvici gdje je Barca četvrta i ima sedam bodova manje od Reala.

  • +11
Real Madrid - Barcelona, španjolski Superkup, finale, 14.1.2024. Izvor: Profimedia / Autor: Giuseppe CACACE / AFP / Profimedia

El Nacional doznaje da je Josea Mourinha Barceloni predložio menadžer Jorge Mendes, koji je u dobrim odnosima s predsjednikom Barce Joanom Laportom. Mendes tvrdi da je Mourinho spreman odmah uskočiti ako Xavi dobije otkaz.

No, u cijeloj priči postoji veliki problem. Jer Jose Mourinho je tri sezone vodio Real Madrid, pa je samim tim automatski 'nepoželjan' na Nou Campu iako je na klupi 'kraljevskog' kluba bio prije više od 10 godina.