nezadovoljni carroll

Slavenu Biliću nije pravio probleme, ali novog trenera West Hama uspio je izluditi!

01.05.2018 u 16:52

Bionic
Reading

Andy Caroll poslan je kući s treninga West Hama nakon što se posvađao s Davidom Moyesom koji je na njega ljut bio još od utakmice s Manchester Cityjem, jer nije htio sjediti na klupi nakon što je shvatio da neće dobiti priliku zaigrati na travnjaku...

Slaven Bilić prilično je dobro ovladao zvijezdama 'čekićara' kroz dvije i pol godine vođenja momčadi, no njegov nasljednik naišao je na ozbiljan problem.

  • +5
Slaven Bilić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, Andy Carroll iznimno je nezadovoljan tretmanom kojeg ima kod Davida Moyesa i odlučio se otvoreno pobuniti protiv njega.

Napravio je to demonstrativnim odlaskom s klupe tijekom utakmice protiv Manchester Cityja, kada je postalo jasno da neće dobiti priliku istrčati na travnjak.

Sukob se zatim nastavio na treningu pa ga je Moyes poslao kući. Carrolla su i u eri Bilića mučile ozljede, a isto se nastavilo i ove sezone pa je dosad zabio tek tri pogotka u svim natjecanjima. Sada kada se oporavio misli da zaslužuje igrati, no njegov trener se s tim ne slaže.

Tri kola prije kraja Premiershipa West Ham još nije osigurao opstanak, nalazi se na 15. mjestu s tri boda više od najugroženijih, a čekaju ga teški dvoboji s Leicesterom, Manchester Unitedom i Evertonom...