transfer u najavi

Slaven Bilić umjesto hrvatskog veznjaka u WBA dovodi srpskog reprezentativca?

11.05.2020 u 16:38

Bionic
Reading

Iako se još uvijek ne zna ni kada će se, odnosno hoće li se uopće nastaviti nogometno prvenstvo u Engleskoj, samim time ni hoće li Bilićev West Bromwich Albion sljedeće sezone igrati u Premier ligi, turski mediji najavili su veliki transfer na kojem, prema njihovim izvorima, inzistira bivši hrvatski izbornik

Prema pisanju turskog portala Fanatik, bivši hrvatski nogometni izbornik Slaven Bilić želio bi u nadolazećem prijelaznom roku dovesti Adema Ljajića, srpskog veznjaka, koji je već drugu godinu suigrač našem Domagoju Vidi u turskom Bešiktašu, u kojem je svojevremeno radio i Bilić.

Naravno, s obzirom na to da turski mediji vole i senzacionalističke tekstove, priču o Bilićevom interesu treba uzeti s velikom rezervom, tim prije što se još uvijek ne zna ništa oko nastavka ove sezone, ali i mogućeg povratka WBA-a u najelitnije englesko nogometno društvo.

Adem Ljajić najveći dio svoje profesionalne karijere proveo je u Serie A gdje je igrao za Fiorentinu, Romu, Inter i Torino, a od ljeta 2018. nalazi se u Bešiktašu.

Bivši Bilićev klub na početku ove sezone je otkupio njegov ugovor od Torina za 6,5 milijuna eura, a sada bi 'crno-bijeli' na njemu i mogli zaraditi, jer prema Transfermarktu procijenjen je na devet milijuna eura.

Srpski reprezentativac može igrati i na obje krilne pozicije, no najčešće ga treneri koriste na mjestu ofenzivnog veznog, odnosno poziciji na kojoj sada viđamo našeg Filipa Krovinovića.

Inače, hrvatski je nogometaš u WBA-u na posudbi iz Benfice, ali Slaven Bilić rekao je da će probati napraviti sve kako bi Krovinović ostao u Engleskoj. Što na drugim riječima daje za pravo sumnjati u vjerodostojnost ovih napisa turskih medija oko Bilićeve želje za angažiranjem Ljajića.