UZEO TEMPIRANU BOMBU

Slaven Bilić 'ostavio na životu najluđeg Engleza'

10.08.2015 u 17:15

Bionic
Reading

Slaven Bilić je nakon (nevažne!) europske kalvarije s West Hamom već u prvom ligaškom tjednu u dva navrata pokazao karakteristike trenera koji ne bježi od riskantnih odluka

Riječ je o nekadašnjem povremenom engleskom reprezentativcu koji je u 33-godini života cijelo ljeto čekao hoće li ga itko dovesti - besplatno. On je, naime, vrlo dobar veznjak ali i sinonim za probleme kojega su savršeno svjesni svi treneri u Engleskoj i šire. Bio je na rubu nogometne propasti.

S Bartonom uvijek dolaze i problemi, no Slaven Bilić očito ima obrnutu logiku. 'Zločesti dečko' Premiershipa, kojemu QPR nakon ispadanja nije produljio ugovor, naime svjestan je da će prilika biti sve manje i ako u West Hamu nastavi sa starim navikama Bilić bi mu mogao biti i posljednji ozbiljniji trener u životu.


West Ham je objavio kako je Barton pristupio liječničkom pregledu i kako bi njegov status trebao biti definiran do srijede. Kako god prošlo, Bilić je pokazao volju da ga dovede kada nitko drugi nije. Valjda će mu to 'olujni' Barton znati vratiti.

Čudljivi Barton ipak ostaje na velikoj pozornici