Thierry Henry u čudu

Sjedili tako Francuz, Englez i Danac u TV studiju i komentirali Luku Modrića: Taj tip ima 50 godina. Zašto i dalje može izvoditi ovakve poteze?

13.04.2022 u 10:44

Bionic
Reading

Hrvatski vezni nogometaš Luka Modrić izabran je za najboljeg igrača (MVP) četvrtfinalnog ogleda Lige prvaka u kojem je njegov Real Madrid gubio od Chelsea 0:3 pa zabio dva gola kojima je izborio polufinale.

Luka Modrić prvo je ime uzvratnog dvoboja, u kojem se Real uz dosta muke probio u polufinale Lige prvaka. Chelsea je vodio 3:0, čime je nadoknadio minus (op.a., Real je u prvoj utakmici pobijedio 3:1) iz utakmice igrane u Londonu.

No, tada je na scenu stupio Luka Modrić i prekrasnom asistencijom izbacio Rodryga u priliku iz koje je Brazilac smanjio na 1:3, to jest osigurao produžetak, a u kojem je Benzema zabio još jedan gol i odveo Kraljeve u polufinale.

Naravno, svi se dive potezu kapetana hrvatske reprezentacije, koji i s 36 godina igra briljantno.

Pa su tako u studiju CBS-a pričala i dvojica bivših nogometaša, Francuz Thierry Henry, Englez Jamie Carragher i Danac Peter Schmeichel.

'Svaka čast Benzemi i Rodrygu, moramo pričati o njihovim lijepim golovima, ali Luka Modrić. Molim te, prestani', rekao je legendarni napadač koji je zabijao, između ostalih za Arsenal i Barcelonu, Thierry Henry.

'Ponekad izgleda kao da ima dvije noge, ali to je njegovo dodavanje vanjskim dijelom noge'.

A onda se malo i našalio.

'Taj tip ima 50 godina! Zašto i dalje može izvoditi ovakve poteze? To je čudesno', zaključio je Henry.

Reakciju iz CBS-ovog studija pogledajte OVDJE.

  • +46
Real Madrid - Chelsea, Liga prvaka, 12.4.2022. Izvor: EPA / Autor: Juanjo Martin