Mur i Kodrić briljiraju

Sjajni rezultati hrvatskog dvojca na GT World Challengeu; u snažnoj konkurenciji popeli se drugi puta na postolje u četiri utrke!

04.10.2022 u 09:53

Bionic
Reading

Hrvatski vozači Sandro Mur i Martin Kodrić osvojili su sjajno treće mjesto na GT World Challengeu u Barceloni te se tako plasirali na World Cup koji će se održati u Portugalu

Nakon sjajnog nastupa na legendarnom Spa u Belgiji hrvatski dvojac nastavlja s odličnim rezultatima. Na zadnjoj utrci sezone u Barceloni Sandro Mur (osnivač i direktor Bellabeata) i Martin Kodrić su svoju momčad Bonaldi Motorsport, koja je dio Lamborghini tima, doveli do sjajnog trećeg mjesta.

Odličan rezultat postigli su u konkurenciji 50 automobila u kategoriji PRO/AM gdje se natječu profesionalci i amateri. O kvaliteti suparnika dovoljno govori činjenica da je jedan od vozača bio Dani Pedrosa, trostruki moto svjetski prvak u kategorijama 125 i 250 kubika koji ima više od 200 utrka u Moto GP-u.

'Bilo je ovo još jedno odlično iskustvo za nas jer smo nastupili pred 20 tisuća ljudi i u konkurenciji odličnih vozača. Uvijek nakon utrke gledamo gdje smo mogli bolje, svaka najmanja pogreška znači gubitak dragocjenih sekundi, ali generalno smo zadovoljni rezultatima u zadnje vrijeme koji pokazuju da napredujemo odnosno idemo u pravom smjeru', rekao je nakon utrke Sandro Mur.

Potvrda kvalitete i dobrih rezultata je činjenica što se hrvatski dvojac kvalificirao na World Cup koji će se održati u Portugalu.

Iduća sezona GT World Challengea počinje u ožujku 2023. godine utrkom u Francuskoj.