PROBUDILA SE NADA

Sjajne vijesti za navijače Hajduka i Karoglana; Perišić trenira na Poljudu

07.02.2024 u 15:53

Bionic
Reading

Hajduk je do prije desetak dana bio u sjajnoj poziciji. Vodeći na ljestvici Supersport HNL-a s velikim izgledima da nakon derbija s Rijekom na Poljudu pobjegne Riječanima na šest bodova

U prilog je Bilima išao i poraz Dinama od Lokomotive na Maksimiru 0:3 te je prednost nad Modrima iznosila sedam dodova, uz činjenicu da Zagrepčani imaju odigranu jednu utakmicu manje.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

No, u tren oka sve se izokrenulo. Rijeka je nadoknadila dva gola zaostatka za Goricom i slavila 3:2, a potom preokrenula i utakmicu na Poljudu te od 0:1 stigla do pobjede 2:1. Nakon toga Riječani su demolirali Istru 3:0. Dinamo je povezao dvije pobjede (Istra u Puli 1:0, Gorica na Maksimiru 2:0), a Splićani nakon vodstva na Opus Areni spašavali bod protiv Osijeka (1:1).

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Na ljestvici je Rijeka preuzela vodstvo s 44 boda, Hajduk ih ima 42, a Dinamo 40 uz utakmicu manje.

Uz sve to ozlijedio se i Marko Livaja. U moru loših vijesti trenera Mislava Karoglana i navijače Hajduka trebala bi utješiti činjenica da se nakon pauze zbog akumulirana tri žuta kartona za susret sa Slaven Belupom na Poljudu (nedjelja 15 sati, Maxsport 1, MAXtv) vraćaju Emir Sahiti i Niko Sigur, a posebno razveseliti današnja objava Ivana Perišića na Instagramu.

  • +8
Ivan Perišić Jospi Brekalo na Poljudu 28.1.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Perišić je u fazi rehabilitacije nakon operacije prednjih križnih ligamenata, a na najnovijim fotografijama koje možete vidjeti OVDJE Ivan u opremi Hajduka trenira s loptom na Poljudu.

Probudile su ove fotografije nadu kod Splićana, koji inače teško dolaze u gol prilike, da bi stvari mogle krenuti na bolje. Bilima posebno nedostaje prodornost s krilnih pozicija, a Perišić im svojom ekstra klasom može pomoći. Pitanje je samo hoće li se priključiti na vrijeme...

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.