španjolska liga

Sevilla s dva igrača manje izgubila, Sergio Ramos 'zaradio' 30. crveni karton u karijeri

26.11.2023 u 19:08

Bionic
Reading

U susretu 14. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Sociedad je 2:1 pobijedio Sevillu koja je na koncu završila utakmicu s dva igrača manje

Momčad iz San Sebastiana je povela već u trećoj minuti nakon autogola gostujućeg golmana Marka Dmitrovića, a u 22. minuti je Umar Sadiq povećao prednost domaćina na 2:0.

Sevilla je smanjila u 60. minuti preko Youssefa En-Nesyrija, no u samoj završnici gosti su ostali s dva igrača manje. U 88. minuti je Sergio Ramos isključen zbog prekršaja, a nakon prigovora crveni je dobio i Jesus Navas.

Ramosu je to bio 21. crveni karton u Primeri, te 30. u karijeri. Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je cijeli susret za Sevillu.

Real Sociedad je ovom pobjedom napredovao na peto mjesto s 25 bodova, devet manje od lidera Girone, dok je Sevilla na 15. poziciji s 12 bodova, tek četiri više od zone ispadanja.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

 U susretu 14. kola španjolskog nogometnog prvenstva Villarreal je pobijedio Osasunu 3:1, a za goste je nastupio hrvatski napadač Ante Budimir.

Sva četiri gola pala su u posljednjih tek nešto više od pola sata utakmice, a junak u pobjedi 'žute podmornice' bio je trostruki strijelac Jose Moraels (57, 71, 80), dok je za goste zabio Alejandro Catena u 78. minuti.

Budimir je predvodio napad Osasune igravši do 77. minute.

Standings provided by Sofascore