RIJEČ TRENERA

Sergej Jakirović od svih igrača na terenu, izdvojio je jednog Varaždinovog

05.11.2023 u 17:47

Bionic
Reading

Dinamo je za 'dlaku' izbjegao novi prvenstveni poraz. Jer Varaždin je vodio do 4. minute sudačke nadoknade, a tada je Kaneko ubacio za Emrelija, koji je pogodio za konačnih 1:1 u utakmici 14. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige

Sergej Jakirović u prošlom je kolu u sudačkoj nadoknadi preokrenuo Lokomotivinih 1:0 u svoju pobjedu 2:1. Japanac Kaneko bio je strijela pobjedničkog gola

Sada u ogledu protiv Varaždina Kaneko je ubacio za Emrelija, koji je u 4. minuti sudačke nadokande zabio za 1:1, odnosno izbjegavanje šestog poraza u 16. utakmici Modrih otkako je Segej Jakirović na njihovoj klupi.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Mislim da smo jako dobro ušli u utakmicu, odigrali odlično prvo poluvrijeme. Imali smo puno prilika i udaraca, dvije vratnice. Zelenika je također izvrsno branio i stavili smo ga u momčad kola. Dogovorili smo s epod poluvremenom da u nastavku krenemo još jače, stavio varaždin pod veći pritisak. Ipak, Varaždin nas je iz kontre kaznio. Ne znam je li auto-gol ili nije, ali to nije ni važno. Nakon toga je na terenu nastao 'run and gun', bilo je nekoliko nervoznih reakcija, probali smo is promjnemom sustavan, na kraju smo u tome i uspjeli. Moram pohvaliti igrače jer se nisu predavali do zadnje sekunde. No, na kraju se moramo zadovoljiti jednim bodom', rekao je Dinamov trener Sergej Jakirović.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Kad vodiš 40 minuta i primiš gol u 94., jasno je da ostaje žal zbog gubitka pobjede. Utakmica je bila zanimljiva, Dinamo je u prvom poluvremenu bio puno bolji, ali smo mi bili uplašeni, puno toga smo dozvolili Dinamu. Golman je imao vrhunske intervencije, tako da smo preživjeli prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu smo iz prve situacije dali gol, Dinamo je nakon toga dominirao, ali mi smo se dobro branili. Šteta je što nismo imali koju priliku, za zabiti drugi gol i riješiti utakmicu. Čestitam svojim igračima, jer bacali su se na glavu i zaslužili smo taj bod', rekao je Varaždinov trener Mario Kovačević.

  • +14
Varaždin - Dinamo, 14. kolo, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Luka stanzl/PIXSELL

Više doznajte OVDJE.