Sprema se spektakl

Senzacija iz UFC-a; Jon Jones ulazi u tešku kategoriju i želi borbu koja bi mogla porušiti sve rekorde gledanosti

17.05.2020 u 08:41

Bionic
Reading

Jone Jones čeka da mu UFC ponudi ugovor za ulazak u tešku kategoriju i želi borbu s Francisom Ngannouom

Sprema se senzacionalna borba u UFC-u između Francisa Ngannoua i Jona Jonesa, barem ako je suditi prema posljednjim Jonesovim izjavama i njihovoj korespondenciji na Twitteru. Jones navodno čeka da mu UFC pošalje ugovor, a nakon što su on i Ngannou razgovarali na popularnoj društvenoj mreži, fanovi su aktualnog prvaka poluteške kategorije upitali bi li se usudio ući u tešku i boriti upravo s njegovim sugovornikom.

'Tko je po vama brži i tehnički bolji: Thiago Santos ili Ngannou? Ako mislite da se ne bi borio protiv njega, onda ste ludi. Nemam što dokazivati u poluteškoj kategoriji. Volio bih borbu koja će mi donijeti puno novca. Samo pošaljite ugovor', napisao je Jones na Twitteru.

Jones je gledao UFC Fight Night u kojem je u teškoj kategoriji premijerno nastupao Ovince Saint Preux, a potom je napisao da je osjećao kao da on nastupa u teškoj kategoriji i da mu se čini kao da je tamo. Na to ga je Ngannou upitao:

'Koliko stvarno ti se to činilo prijatelju moj?', pitao je borac koji je zadnja četiri protivnika riješio u prvim rundama kraćim od 71 sekunde.

'Činilo mi se jako stvarno Francis. Sva ta snaga ti ne znači ništa kada ti je mahanje presporo. Ja nisam kao oni prijatelju moj', odgovorio mu je samouvjereni Jones čiji je menadžer potvrdio da postoji interes da se bori protiv Ngannoua u teškoj kategoriji. Izgleda da nas čeka pravi spektakl.

Jones je po mnogima najbolji borac u povijesti UFC-a, a nema sumnje da bi njegov meč s Ngannouom u teškoj kategoriji oborio brojne rekorde gledanosti.