ATLETICO NEMOĆAN

Saul na pladnju... Barci se jako isplatilo puštanje Ville

28.04.2016 u 12:56

Bionic
Reading

Salulu Niguezu tek je 21 godina i veznjaku Atletica predviđa se velika karijera. No, nastavak te uzbudljive nogometne priče neće se odvijati na Vicente Calderonu

Prodor Saula u stilu Inieste i realizacija koja je ostavila nemoćnog i velikog Neuera srušili su sinoć Bayern i raspametila navijače Atletica. Ponovno su u predvorju raja, ali i ovoga ljeta morat će se nositi s odlascima najboljih igrača.

Saul je već danas na korak od Barcelone iako Katalonci nisu izrekli ni slovo namjere da ga dovedu. Naime, sada im se s kamatama vraća odluka da 2013. puste Davida Villu u Atletico. Dozvolili su tada sjajnom strijelcu da ostane u primeri, no za uzvrat tražili i dobili pravo prvootkupa na Javiera Manquilla i - upravo Saula.


Dalje, Saul se pregovarajući o uvjetima suradnje s Atleticom izborio za izlaznu klauzulu od 25 milijuna eura što moćnoj Barceloni nije prevelika svota. Ukoliko Katalonci procjene da baš njega žele dodati Rakitiću, Iniesti i društvu (Busquets bi se mogao zaputiti u City...) dovoljno im je parirati najvišoj ponudi koju Atletico primi, dogovoriti osobne uvjete s igračem i pozdraviti novo pojačanje od kojega se u budućnosti očekuju velike stvari.