odlučio je!

Sad je jasno gdje Cristiano Ronaldo nastavlja karijeru; Portugalac je za ovo morao pristati na brutalno rezanje plaće

25.07.2021 u 17:45

Bionic
Reading

Ljetni prijelazni rok još uvijek traje, svi još čekaju neki senzacionalni transfer koji će uzdrmati nogometnu Europu. Jedan od takvih mogao bi biti i onaj Cristiana Ronalda koji ima ponude PSG-a i Manchester Uniteda

Od samog završetka prošle sezone traju nagađanja gdje će Cristiano Ronaldo (36) nastaviti nogometnu karijeru. Naime, u Juventusu su najavili veliko rezanje troškova, a najveći teret štednje trebali bi preuzeti igrači s najbogatijim ugovorima. Među njima i onaj s najvećim ugovorom - Cristiano Ronaldo...

Naime, Ronaldo u Torinu zarađuje čak 31 milijun eura po sezoni, a ugovor s Juventusom traje mu do kraja lipnja 2022. godine. Zato su već ovog ljeta krenule priče kako bi Ronaldo vrlo lako mogao završiti u PSG-u ili Manchester Unitedu, momčadima koje su otvoreno pokazale interes za njegovim dovođenjem.

No, Ronaldo je nakon Eura odlučio uzeti malo duži odmor te se nije oglašavao u medijima, pa su glasine o njegovom odlasku iz Juventusa bile sve glasnije i sve češće. Posebice nakon što su čelni ljudi 'stare dame' objavili kako će nekim igračima ugovore srezati za čak 25 posto!

Tako je Ronaldu ponuđen novi ugovor, za posljednju sezonu, prema kojem će izgubiti čak 10 milijuna eura! Neki izvori navode kako će Cristiano Ronaldo u sezoni 2021./'22. zaraditi tek nešto malo više od 20 milijuna eura. Ako to nije dovoljno dobar razlog za odlazak iz Torina...

No, čini se kako je i sam Ronaldo shvatio da bolju ponudu u ovom trenutku ne može dobiti. Potvrdio je to i potpredsjednik Juventusa, Pavel Nedved.

'Mogu potvrditi da se Cristiano Ronaldo vraća s odmora, u ponedjeljak 26. srpnja mora se pojaviti na prozivci i liječničkim pregledima', kazao je Nedved i slavodobitno dodao:

'I da, Cristiano će ostati s nama!'

Mediji bliski Juventusu tvrde kako je Cristiano još ranije pristao na rezanje plaće, ali i na novi ugovor prema kojem će u Torinu ostati do lipnja 2024. godine.