Mamićevci na udaru

Ružne scene na Skupštini Dinama; huligani ispred hotela fizički napali Ivu Šuška koji je kući morao kroz garažu!

09.03.2023 u 23:00

Bionic
Reading

Mamićevci na udaru Ružne scene na Skupštini Dinama; huligani ispred hotela fizički napali Ivu Šuška koji je kući morao kroz garažu!

Nakon Skupštine GNK Dinamo, na kojoj su tzv. Mamićevci srušili kvorum, dogodio se i incident koji je srećom prošao bez većih posljedica

Isprede hotela od 17 sati počeli su se skupljati Bad Blue Boysi koji su cijelo vrijeme svojim povicima vrijeđali Zdravka Mamića.

No, kad je objavljeno kako se Skupština raspušta, jer nema kvoruma, neki su članovi BBB-a bili jako ljuti. A neki su bili bijesni i pokušali su se obračunati s tzv. Mamićevcima. Sve je krenulo dobacivanjem i vrijeđanjem, a neki huligani pokušali su ući u hotel i fizički se obračunati. Sve je krenulo verbalnim napadima, a završila je pokušajima šaketanja. Naime, kako se moglo vidjeti u predvorju hotela u jednom trenutku dvojica huligana fizički su napala 74-godišnjega Ivu Šuška u trenutku kad je ulazio u taksi.

'Da, udarila su me dva čovjeka. Eto, sve je dobro završilo', kazao je Šušak koji je ubrzo nakon tog napada vratio u hotel da bi nešto kasnije u društvu Marjana Vlaka napustio hotel otišavši liftom u garažu.

  • +33
Bad Blue Boys ispred hotela pale bakle i navijaju dok traje skupština Dinama Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl

'Eto, za danas je gotovo. Vidjet ćemo što nas čeka…', kratko je rekao Šušak koji je bio miran tek kad je vidio da su svi navijači otišli kućama.

Nešto prije toga, o čemu smo već pisali, nekoliko huligana pokušao je ući u hotel dok je Damir Zorić u predvorju hotela davao izjavu za RTL televiziju. Kad su ga uočili jedan od članova Bad Blue Boysa pokušao je ući u hotel i s vrata ga verbalno napao urlajući:

'Koliko ti je dao para? Za koliko si se prodao? Ajde, smrade, reci za koliko si se prodao? Ajde! Oćeš pare? Smrade, je*em te u usta debela', urlao je huligan koji je zamalo ušao u predvorje. Tel kasnije pojavili su se zaštitari koji su ga zaustavili.

Svakako ružne svene koje nisu bile potrebne.

  • +10
Skupština GNK Dinamo, hotel Sheraton, Zagreb, 9.3.2023. dvorana Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL
Izvor: tportal.hr / Autor: Vladimir Radičević
Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl